Fyrtiofyra- Syjunta

Idag fortsatte syjuntan för fulla muggar. Båda underklänningarna är klara, förutom att Micas måste läggas upp i ärmarna, och överklänningarna är näst intill klara.
Jag måste sy på en ärm+ en kil, fixa halsringning och fålla. Sen är min klar. Mica ska sy i två kilar och fålla, sen är hennes klar. Hela dagen har gått riktigt bra, om man borträknar när jag sydde mig rakt genom fingret. Det är lite svårt att skriva bra på datorn utan pekfingret, det spelar en stor roll i mitt skrivande!

Men nu ska jag försöka sova, sen är det upp och packa, sy som tusan och sen åka.
Hoppas helgen blir toppen, så jag inte har sytt allt i onödan>.<

God natt alla fina människor!
/En trött Fröken Tvättbjörn

Fyrtiotre- Syjunta och öl.

Jag satt nya bokstavligt talat på nålar! Det ni! Det gjorde lite ont. Jag börde även in en nål ett par millimeter in i tummen. Det gjorde lite ondare!

Dag två av supersyjuntan är nu avklarad, med resor till tygaffärer som inte levde upp till mina drömmar samt lite MAX. Det blev lite strul med Micas klänning, så hon håller på att sy om den, medan alla delar till min är färdiga i sig, de behöver bara sys ihop, och ärmarna måste sättas fast, men är det klart. Jag har börjat sy min för hand efter att ha sicksackat kanterna. Det tar mycket längre tid, men det är mer rogivande.
Imorgon bör båda klänningarna bli klara, och vi bör ha hunnit klippa ut bitarna till minst en tunika/överklänning.
Behöver man kantsy Indisk bomull? Vore ju trevligt om man slapp det, eftersom det inte riktigt känns som ett tyg som repar sig, men vad vet jag?

Vi bestämde iaf att vi ska ta oss en öl när vi är klara, vilket förhoppningsvis är på torsdag. Annars tar vi oss en öl ändå och fortsätter på fredag innan vi åker. Vore ju skönt att ha lite fina kläder att ha på sig så jag slipper låna från lajvförrådet.
Men nu är jag dödstrött och tänker kanske sova... eller sy lite till. Och kanske äta lite mer paj.

God afton, kära cybervänner!
/En utmattadare Fröken Tvättbjörn

Fyrtiotvå- Sy

Det har varit en väldigt blandad dag idag! Den har tagit, och den har givit i en salig blandning.
Dagen började med ett besök hos tant Barnmorska som satte in en p-stav i mitt gäddhäng. Själva staven gjorde inte ont att sätta in, men bedövningen som kom innan gjorde rejält ont! Nu har bedövningen gått ur för flera timmar sedan, med det gör ändå förvånansvärt lite ont. Jag känner bara av den när jag kommer emot eller försöker ligga på den. Men nu är det gjort iaf, så nu slipper man ont och syndafloder varje månad i 3 år, och man slipper bli gravid, om det nu skulle komma ett tillfälle där det skulle kunna hända.

När jag kom hem tog jag det lite lungt, sen kom Mica över och vi började sy en underklänning till henne till lajven vi ska på i sommar. Det har gått riktigt bra, men på 7 timmar hann vi bara rita, klippa, kantsy och sy ihop två delar. Det som är kvar är: Fixa så att ärmarna sitter snyggt, fixa halsringningen, sy ihop hela klänningen och sen fålla skiten. Puh! Det tar längre tid än vad man tror, sånt där. Imorron bör klänningen bli klar. Vi ska sy på förmiddagen, sen ska jag åka och flytta lajvförrådet, sen ska jag tillbaka hem och sy ännu mer. Imorron BÖR klänning + mantel bli klara, och manteln har vi inte börjat med.
När det är klart ska vi sy en överklänning, och jag har hittat en perfekt! Tur bara att den inte behöver vara perfekt tills på valborg, utan bara sitta ihop.
Sen ska vi sy en underklänning till mig, plus en överklänning/tunika i ylle som jag ska ha på Domen över Hjorvard, som jag sedan ska sy om till en likadan som Micas, eftersom jag tycker att gruppen ska se enhetlig ut.
Det känns lite stressigt just nu, men vi har till på fredag på oss att sy, och jag tror att vi klarar det! Hoppas jag inte dör av stess bara!

Men nu ska jag försöka ta det lite lungt, och kanske ta mina mått så jag kan börja rita ut delarna till min klänning imorron. Att sy är verkligen ett slitgöra>.< När jag är klar med detta kan jag koppla av och kaaaanske börja fundera på kläder till Visby och hurvida jag ska anmäla mig som piga till Ödesväv.


God natt världen!
/En utmattad Fröken Tvättbjörn

Fyrtioett- Volodja

Åååh gud! Jag är fortfarande helt uppe i gasen!
Ikväll har jag varit på konsert med ett av mina absoluta favoritband, Volodja, som tolkar den ryska skådespelaren och poeten Wysotskij(stavning?). Det var helt underbart!
Vi satt nästa längst fram, men det satt inga framför oss så det var nästan längst fram! Jag satt och hoppade på stolen och dansade och sjöng med i alla låtar jag kunde, men inte så det störde andra. Och efter låtarna "woho"-ade jag och Nina och man såg hur bandets ansikten sken upp! Det var underbart!
När de hade gått av scenen och vi hade klappat in dem igen så skulle de köra ett extranummer och de hann nästan säga klart meningen: "Det går ju bra att önska en låt." innan Nina och jag, i kör, skrek: "Formuleringen!", som enligt mig är en av deras bästa låtar.
De skrattade lite och undrade om vi hade  blivit mutade under pausen att säga den låten, sen spelade de och jag sitt-dansade allt jag kunde!

I pausen gick jag och skulle köpa deras nya skiva, samt betala för de två skivorna som jag fick förra gångern de var i örebro, för 2 år sedan, men som jag inte hade kunnat betala eftersom deras konto inte funkar. De blev väldigt glada och tyckte jag var så fin och ärlig så jag FICK deras liveskiva^^ Total lycka! Och jag fick skivorna singerade!
Denna gången var det Anders Wejdin som spelade kontrabas. Han är ju trots allt den riktiga basisten i bandet, men vi blev lite besvikna att det inte var Rasmus Blank, för han ser ju ut som en jättesöt docka. Men nu har jag å andra sidan bådas autografer^^

När spelningen var slut kom Jonas Lundberg, som spelar i mitt andra favvoband "Räfven", fram till oss och tackade oss för att vi hade varit så peppade under konserten. Han tyckte det var jättekul att vi var så glada. Så var jag ju tvungen att fråga om inte Räfven skulle spela i örebro snart, och då sa han att de vill, men inte hittat någonstans att spela. Jag förslog Björnstugan, vilket ju skulle passa bra. "Räfven på Björnstugan", det klingar fint!

Med andra ord var det en helt underbar kväll fylld av skratt och bra musik! Jag hoppas att jag inte har skrivit helt galet nu, men jag är helt endorfinhög och har lite svårt att kontrollera dingrarna och hjärnan just nu.

Hoppas ni hade en lika bra kväll som jag!
/En euforisk Fröken Tvättbjörn

Fyrtio- Bloggar

Det finns få saker som gör mig så glad och irriterad på samma gång, som att läsa en viss persons blogg.
Denna person är en föredetta klasskompis till mig som är både mytoman och en människa som är så läskigt dålig på att skriva, men som ändå har en dröm om att bli författare.
Visst, det är jättefint med drömmar, men vissa är helt enkelt inte realistiska!
Misstag som personen upprepade gånger gör är:
  • Att gör både utropstecken och frågetecken efter saker som varken är ett påstående eller en fråga.
  • Att skriva "vart" hela tiden. T.ex. "Sen vart det att gå till Ica."
  • Att stava väldigt många ord med dubbel-r. T.ex. "Vidarre".
  • Att istället för att skriva "och" sätta ut tecknet "&". Samt att inte sätta komma när han räknar upp saker, utan istället använda &-tecknet. Detta gör det hela väldigt jobbigt att läsa!
  • Att lägga upp hundra jävla bilder på sin hund som springer runt! Vem fan vill se ett inlägg på en meter med bilder på en ful liten hund?!
  • Kopiera in långa artiklar om olika djur i bloggen och sedan ta bort namnet på den som skrivit artikeln så att det verkar som om han själv har skrivit den. (Detta gjorde han även när vi gick i samma klass och lämnade in som sina arbeten...)

Eftersom jag inte tror att någon vill gå in på denna blogg och läsa så tänkte jag posta några av mina favoritcitat från senaste tiden!

Han beskriver i detalj vad som har hänt under "Svenska Hollywoodfruar" och jag förundras över hur väl man kan dressera djur nu för tiden!
"Dom bli fotade med av en bra fotograf & en ekorre när dom satt & myste på en filt ville en ekorre också vara med."

Varför skulle man vilja döpa hundens ena öga? Jag förstår inte! (Jag skrattar varje gång jag läser det här!)
"Jag började prata med ägaren, en ung tjej som heter Alice & som hade en liten Chinese med ett öga som heter Safir."

Andra saker som är störande med bloggen är att han konstant gör listor över vilka han har sms:at under dagen, precis vad han har ätit, och exakt vad han köpte på Ica idag.

Då kan man ju undra varför jag läser en blogg som jag uppenbarligen stör mig oerhört på. Svaret är enkelt: jag tycker om att plåga mig själv! Och citaten är ju dödsroliga!

God natt, världen!
/En sömnig Fröken Tvättbjörn

Trettionio

Sitter och styrelsemötar för fullt... Jag är trött och irriterad och orkar verkligen inte idag...
Jag blir vara så pissed off när folk inte kan lyssna för en sekund, eller ens tänka längre än sin egen näsa. jag blir helt enkelt sjukt frustrerad av folk som inte vill tänka igenom stora beslut om pengar eller liknande...

/En jävligt frustrerad Fröken Tvättbjörn

Trettioåtta

Usch, nu blev det lite jobbigt.
Jag gick in på Helgon av någon outgrundlig anledning, och självkart tittade jag på min profil och insåg att jag inte har ändrat min reltionsstatus. Självklart måste jag ju klicka på länken till A för att kolla om han har ändrat, vilket han hade gjort. Detta var inte på något sätt oväntat eftersom vi gjorde slut i december, det blev bara så konstigt påtagligt. Jag tittade även in i halv galleri, och alla bilder på mig var borta.
det kändes jobbigt på något sätt, fast jag ju inte vill vara tillsammans med honom. Det bara påminde mig om tiden vi haft tillsammans, vi träffades ju trots allt på helgon.
Så då var ju jag tvungen att ta bort alla mina bilder på honom, vilket kändes jättejobbigt också, för massa dumma minnen kom tillbaka. Sådana där minnen som alltid lurar en att tro att man vill ha tillbaka någon, om ens bara för en sekund. Min hjärna lurade mig igen... Men det börjar gå över livet nu, det blev bara jobbigt där ett tag...

Men till gladare saker!
Idag gick jag ut lite i trädgården medans jag väntade på att bilen skulle komma hem med mamma, och då passade jag på att ta med mig mina skamligt oanvända poi. Det första jag gör är att testa tricket som jag inte klarat förut, och jag klarade det!!! Jag blundade, för att inte se poien för jag backar bara då, och så körde jag och det gick! Jag blev så glad, så jag stod där och trixade lite och kände mig ascool för en stund. Nu gäller det bara att lära mig lite fler trick. Det går ju inte att enbart ha två trick i sin repetoar och inte ens kunna göra dom med flyt utan att stanna till mellan. Men jag har kommit fram till att som arbetslös har jag ju all tid i världen att poia, alltså borde jag kunna träna poi i 10- 30 minuter om dagen utan problem!
Jag ska härmed försöka lova mig själv att poia och jonglera en stund varje dag så att jag faktiskt blir mer än bara medioker. Man vill ju bli superbra så att man, när man hittar en gycklarkompis, faktiskt kan prestera något!
Egentligen vill jag ju lära mig stav, men jag har inga pengar att köpa mig en sån, så det får bli ett senare projekt!

Men nu orkar jag inte skriva mer!
Godnatt!
/Fröken Tvättbjörn

Trettiosju- Muzika

Då jag för tillfället är lite sjuk och stackars så spenderar jag lite för mycket tid framför datorn, där jag konstans pinar mig själv genom att lyssna på underbar musik som jag inte kan sjunga med i på grund av förkylningen. Bland favoriterna ligger Räfven. Ett underbart humpa bumpa klezmer-band som spelar musik som får min själ att dansa av lycka. Det är det här som är musik för mig! Glädjen i att spela med vänner, att sjunga och bara få dansa. Det enda problemet med Räfven är att jag aldrig har haft tusen att se dem live. Min själ gråter lite när jag tänker på detta, och mitt hjärta vill så gärna se dem att den får min hjärna att drömma om att se dem.
Jag har hittills haft två drömmar som faktiskt enbart har gått ut på att jag ska se Räfven. Självkart har det funnits andra element i drömmarna, men dessa har inte varit särskilt viktiga, även om drömmen där basisten gav mig sitt nummer var ett trevligt inslag;) Men jag skylle detta på att jag dels precis hade blivit singel när drömmen inföll, och att jag som föredetta kontrabasist är väldigt svag för instrumentet. Jag önskar att jag kan börjar spela det i framtiden igen. Det är en dröm jag har.

Iaf, för att muntra upp mig själv under min lilla period av sjuklighet så ligger här i min säng och tittar om och om igen på Räfens tram session. Det var, vad jag har förstått, en dag då massa musiker i Götet åkte runt och spelade på spårvagnar. En väldans fin idé! Jag blir sjukt glad av att de filmen och önskar bara ännu mer att jag kunde få dem live. Min önskar vore att få se Dagsländor och Hö live. Den är så himlans fin, och jag älskar saxofonkillens(vars namn jag har glömt och inte orkar google) röst. Han låter så mysig! Man vill ju bara krama honom. Och Kajsa-mannen! Kärlek på honom! Skall se honom i Örebro 22:a april! Wohooo!!!

En annan dröm jag har för framtiden är att kunna starta ett eget Humpa bumpa klezmer-band, helt ett med enbart tjejer! Jag är väldans inne på det här med all girls-grejor känner jag:D Men jag tycker väl helt enkelt att det behövs lite sånt för att tjejer ibland ska få det utrymme som kan behövas. Jag har inget emot killar, eller att spela med killar, men eftersom jag vet med mig hur fånig och blyg jag själv kan bli runt killar, så tror jag att jag skulle behöva spela i en miljö där jag slapp känna mig blyg. Det är mest det. Och lite "Tjejer kan!".

Så. Små mål och drömmar i livet: Starta ett all girls Klezmerband, en all girls gycklargrupp och att ta upp kontrabasandet. Det sista är väl det dyraste... tyvärr. 12 000 är inte ett ovanligt pris för en kontrabas. Hittade en för 190 000>.<
Men allt sånt får väl vänta. Nu är det mandolinväljande som gäller. Vad tycker ni?
En lite modernare mandolin som dock inte går att ha med på medeltidslajv, men som är väldit snygg:

Fast akustisk så klart.
Eller en rundbottnad, som går att ha på medeltidslajv:

Jag lär mig ju dock inte för att kunna spela enbart på lajv, utan jag vill verkligen lära mig instrumentet, men att kunna spela på lajv skulle vara så himlans mysigt.
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra! Snälla säg vad ni tycker, jag uppskattar alla råd jag kan få! Jag är en himlans obeslutsam ung dam.

Här får ni även the tram session med Räfven så att ni som kanske inte vet vilka det är ska få känna magin!
http://www.youtube.com/watch?v=9f7cI2eW3z8 Kärlek!

Tills vidare!
/En snorig Fröken Tvättbjörn

Trettiosex- Lajv i Örebro- Gruppen

Det här var nog den roligaste "Same"-träffen hittills! (Jessikas, tjejen vi är hos, grannar undrade varför hon hade massa samer i sin lägenhet.)
Vi sjöng visor, vilket var väldigt mysigt, men inte särskilt kul för min stackars sjuka hals. Sen dansade vi! Vi dansade några av danserna som jag missade under Prolog, eftersom jag mådde så dåligt just då. Det var helt sjukt roligt att dansa! Jag fick vara man och skrapa som en riktigt hingst i marken, samt lyfta runt på tjejer, även kallat: Kast med liten kvinna. Jag tror nog att det här med medeltida danser är något för mig! Sjuuukt roligt!
Vi bestämde även lite halvt att vi ska ha en stor medeltidspicknick där vi ska sjunga och dansa, och Kalle lovade även att vi ska få dansa lite under Krigshjärta<3Kastaria-helgen. Så jag hoppas att han håller sitt löfte nu, för det avgjorde ganska rejält för mig vad jag ska göra på valborg. Att får dansa(och sjunga) med massa trevliga lajvare och skaffa nya vänner låter ju lite mer lockande än att bara grilla och dricka lite vin. Det kan jag göra hela sommaren!
Nu gäller det bara för mig att sy mig ett par kläder att ha på mig, men jag funderar på om jag kanske kan sy en tunika eller något och bara ha över min relativit okejiga underklänning.
Jag tror jag har bestämt vad jag ska ha för kläder under visby iaf! Jag ska sy en puffärmad underklänning och en överklänning utan ärmar. Funderar på att gör överklänningen tvåfärgad, för det är ju rätt så rejält snyggt!

Det enda som tynger mina tankar just nu, förutom magen som kurrar, är att jag desperat behöver ett jobb över sommaren. Det finns ju ingen chans för mig att klara mig i visby utan pengar. Förra året blev lite tråkigt eftersom jag bara hade 2000 att spender. Det innebar att jag inte kunde köpa en flöjt, vilket jag ville, eller gå på särskilt många saker på kvällstid. Jag hade dock råd med ett par jättefina och superbra jongleringsbollar, men jag känner att jag inte är så bra som jag borde vara efter att ha ägt dem i ett halvår. Jag måste helt enkelt börja öva mer, samt öva på mina poi. Det är ju rent ut sagt pinsamt att jag inte har lärt mig poia när jag har haft dem i ca 3 år. PINSAMT! Jag måste lära mig, även om jag är mer intresserad av stav, samt att jonglera med eldbollar, trots att det gör ont.
Jag vill hittat någon snäll tjej, helst, att gyckla med. Det vore så kul att ha en liten egen grupp som man kan uppträda med. Jag inbillar mig ju självklart inte att vi kommer vara världens bästa och kunna konkurera med de redan existerande grupperna, men det behövs fan i mig fler All Girls-gycklargrupper!
Feministen i mig har lite svårt att tygla sig ibland och blir lite sur när saker inte riktigt är jämnt. Men nu ska jag inte skriva ett långt, argt inlägg om orättvisor inom medeltidsvärlden:D Det får bli ett annant inlägg.
Hur kommer det sig att man alltid får mest inspiration att skriva mitt i natten? Har skrivit alla mina personliga brev till olika linjer mitt i natten och varit väldigt nöjd med dem i efterhand. Jag är helt enkelt en nattmänniska. Men nu får jag sluta skriva, annars tar det aldrig slut! Jag är precis såhär i telefon också, så om vi nånsin pratar i telefon, säg till en kvart innan du egentligen behöver lägga på, så babblar jag på ett tag till, sen lägger jag på. Adde utvecklade den här teckniken under flera år och den fungerar... nästan alltid.


Nattis nu!
/En sjukt peppad och uppspelt Fröken Tvättbjörn!
Viva la Medeltid!

Trettiofem- Da birthday!

Idag är det min födelsedag. Jag förväntar mig att alla firar det med pompa och ståt!

/En gammal Fröken Tvättbjörn

Trettiofyra- Test

Jag hittade det här testet på en 14-årig tjejs BDB och jag tyckte det var så gulligt så jag var ju tungen att svara. Så vill man ju inte vara en fegis!!!

Bilddagbokens mest pinsamma tjejtest,
vågar du inte svara så är du fegis!



*Ditt utseende:
Hårfärg? - Brunt
Längd? - 1,67
Skostorlek? - 38.5
Ålder? - 21 (22 på måndag)



*Kärlek:
Har du kille just nu? - Njet
Gillar du någon? - Tyvärr>.<
Vem? - Däääädu!
Tillåter du din kille röra vid dig? - Nej, den jäveln ska hålla sig på mattan!
Överallt? - Nej fy!
Har du haft sex? - Vad tror du om mig?
Hur många har du haft sex med? - Typ tuuusen!

*Smak & stil:

Vad har du på dig? - Kläääder
Hur ser dina trosor ut? - Svarta med massa ränder i olika färger. Skitsöta!
Har du någon BH? - Jag har många BH:ar
Hur ser den ut just nu? - Precis som när jag köpte den
Hur beskriver du en fjortis? - Jag skulle nog säga att det är ett sinnestillstånd
Hur beskriver du en pluggis? - Någon som lägger ner mycket tid i skolan
Har du bytt stil någon gång? - Måånga gånger
Vem är din förebild? - Hmm... klurigt! Jag vill nog säga Karro för att hon är så modig. Vill hon göra något så gör hon det, jag fegar.



*Bad days:
Har du varit full? - En personlig favorit
Har du haft sex på fylan? - Är Fylan en plats?
Har du rökt? - Jao
Har du snusat? - Nej, men jag gillar lukten massor
Har du gjort något olagligt? - Gått mot rött, druckit alkohol på offentlig plats och kissat i buskar.
Har du slagit någon ner till marken? - Hmm... jag förstår nog inte riktigt frågan


*Yes/No:
Är du allergisk mot något? - Katter, hästar, pollen, mjöl, mjölk... Dumsnutar!
Tror du på gud? - Njaaa
Har du en bästis? -  Kajsa-Bajsa^^ Eller Lill-Biten som vi kom överens om...
Är du vegitarian? - Kött är gött!
Är du olydig? - Oh ja! Jag är en stygg flicka!
Har du vart med om ett stort gräl?- Nej, jag lever under en sten


*Antingen elr:
mjölk / saft? -  Mjölk
ibumetin / alvedon? - Alvedon
katt / hund? - Inget? Råttor
cykla / gå? - Cykla. Det är som att flyga!
öl / vin? - Vin, alla gånger

 

Varför är det roligare att ljuga än att svara helt uppriktigt?


Trettiotre- Kramar

Istället för att göra det jag ska satt och och tänkte på kramar. Jag är en ganska överanalyserande människa till naturen, och jag är inte jättebra med kroppskontakt. Jag tycker det kan vara lite läskigt, särskilt om jag inte känner personen så bra. Jag antar att mina kramar inte blir bäst pga att jag just överanalyserar kramen och att den jag kramar kanske känner av att jag blir lite illa till mods. Men så kom jag på vad som egentligen förstör en bra kram! Det är när den ena parten bestämmer sig för att den ska ha ena armen över och andra under, om ni förstår hur jag menar.
Kajsa göra detta hela tiden, vilket gör att jag, som är 10 cm längre, måste böja mig på ett konstigt sätt vilket i sin tur gör att våra bröst trycks ihop mot varandra. Detta gör att kramen blir lite konstig och inte så kärleksfull, utan snarare som att en gammal gubbe ska krama en ung tjej men inte vill komma för nära. Jag försöker därför tvinga kajsa att inse att hon är den korte och alltså borde ha armarna under mina. När hon går med på det så blir kramen jättemysig och det känns mer som om kramen faktiskt uttrycker hur mycket jag tycker om henne.
Det här kanske låter jättekonstigt, men som sagt jag analyserar mycket. Helst allt!

Mitt mål för året är helt klart att bli bättre på kroppskontakt. Jag ska försöka öva bort att rodna varje gång en kille rör vid mig, det är ju ganska pinigt att bli högröd för sådant, men jag tror att det är att min kropp blir lite chokad. Jag rodnade tom när Kajsas syster kramade Stine och mig hej då på påskmiddagen. Jag var helt enkelt inte beredd!
Jag måste helt enkelt lära mig! Jag vill ju så gärna kramas, men jag vet inte riktigt hur alltid. Jättefånigt!

Krama mig!
/Fröken Tvättbjörn

Trettiotvå- Le fest!

Ikväll blir det fest! Eller iaf mys med alkihole! Det ska bli skönt att få träffa lite gamla vänner. Jag har saknat vissa av mina vänner så hilmans mycket när dom har varit på sina håll i landet och pluggat, och till hösten kanske det är jag som drar iväg på äventyr. Ska bli sjukt kul!

Det är typ bestämt att jag och Jossan, tjejen som också vill bli smed, ska åka iväg på roadtrip till Sätergläntan till öppet hus. Ska bli riktigt roligt, men det vore ännu roligare om Lina, mina smed, också kunde följa med, så jag håller tummarna.
I slutet av september har Lina bjudit med oss på en jättestor smidesträff också. Det ska bli så sjukt roligt! De raddar upp massa essjor, förra året hade de typ 80 st, och smider ihop^^ Det verkar så underbart mysigt! Och Lina är så rolig! Hon vill hitta en smed till dig:D Hon säger att det kommer vara massa snygga killar där. Jag kanske tackar ja, jag är ju trots allt helt fri nu. Vem vet?

Men nu måste jag fortsätta med kvällen förberedelser! Har redan snaggat mig lite och råkat ta med mer hår än vad som skulle med, och färgat ögonbrynen. Nu ska jag måla på nytt nagellack och sen är det bara lite allmän piffning inför kvällen som  gäller.

Hoppas alla där ute får världen bästaste kväll!
Pepp på livet!!!!

Be best! (Väldigt internt skämt)
/En aspeppig Fröken Tvättbjörn

RSS 2.0