Femton

Städ, städ, städ! Måste städa ur mitt rum för att kunna få upp nya tapeter. Eftersom jag för länge sedan började riva bort de gamla tapeterna är det lite nödläge, då det vore trevligt att kunna släppa in folk på rummet snart. Att jag inte har ett fönster är ju inte heller så värst mysigt att visa upp, men om vi har tur får jag ett lagom tills jag flyttar. Fett värt!

Idag kommer min Felix hit! Vi ska leka med råttpottorna och titta på film. Vilken film vet jag inte riktigt ännu, men det märker vi.
Nu ska jag fortsätta röja som tusan...
Mitt liv är intressant...


Hejdå!
/Fröken Tvättbjörn

p.s. Jag har kommit på en jättebra sak att smida, hoppas det funkar i praktiken också! d.s.

Fjorton

Idag har jag sorterat kläder ut min garderob. Det går ganska bra, men varför har jag så mycket skit?
Varför har jag kläder som är fula som stryk och som jag enbart använder hemma för att dom är sköna? Jag borde ju slänga allt sånt och ha typ kanske 2 "ha hemma och vara bekväma"-tröjor istället för en hel garderob med såna. I don't get myself!
Men nu ska lita gamla, fula grejor ut för att göra plats för allt nytt! Det enda problemet är ju att mitt nya har väldigt gloomy-iga färger, ala "grå himmel"-färg och andra liknande färger. Jag vill ju vara färgglad! Jag vill vara som Felix som kombinerar färger på roliga och fina sätt! Jag är trött på att ha deprimerande färger.
Jag målade på rött nagellask igår och insåg att det inte är jag alls! Jag är mer en blå eller råsa tjej. Jag vill ha färger som är söta och glada, inte seriösa. Rött är seriöst!
När(läs "om") jag får pengar ska jag försöka köpa mig lite färgglada saker. Men jag tror det kommer komma av sig självt nu när jag går ner i vikt. Då vill man inte dölja sin kropp lika mycket och kan tänka sig att ha på sig annat än svart och grått.
Om någon undrar så vägde jag mig i morde och hade gått ner 9,1 kg. Det känns väldigt bra på minder än 6 veckor. Till nästa fredag ska det vara minst -10 kg. Det har jag bestämt och jag ska nå dit!
Jag börjar redan tycka mer om min kropp och jag känner mig faktiskt lättare. Allt går lite lättare helt enkelt!
Men nu måste jag fortsätta städa! Allt ska ut så att nya tapeter kan komma in!


Tills vidare!
Kramkalas
/Fröken Tvättbjörn

Tretton! - 100220

Jag drömde att det var fullt med grillkrydda under mitt andra täcke inatt. Det var inte allt för mysigt...

Idag blev jag grundlurd av arbetsförnedringen. Dom skickade ett sms till mig och sa att jag skulle ha möta idag kl.10 hos dom, så duktig som jag är gick jag upp astidigt och åkte dit. Väl där träffade jag Mario, det var kul. Sen får jag veta att alla de typ 100 pers som står utanför har fått såna sms och att det är nån jävla skitdag om att jobba utomlands. Den här dagen är helt frivillig, det berättade min handläggare för mig tidigare i veckan och jag sa att jag inte var intresserad... Varför försöker dom lura mig in i sådna saker? Jag var inte glad!
För att avsluta historien så gick jag därifrån och ägnade mig åt viktiga saker iställer!

Imorron är det fest! WOHOOO!!! Och på söndag kanske det blir gatuunderhållning i västerås. Det blir kul^^

Tills vidare!
/Frauline Tvättbjörn

Tolv- 100217

Utan dator försmäktar jag på denna ö!
Jag tror att det är en kombination av avsaknad av dator och avsaknad av jobb som gör att jag känner mig rätt nere och ensam just nu. Alla andra har saker på gång. Dom har skola och annat kul. Jag vill bara ut och göra något. Ta med mig på äventyr för guds skull!!!
Jag måste säga att det inte blev bättre när jag såg att några vänner ska ha tentafest... Jag vet att jag inte skriver tenta, men det vore oerhört kul att få bli bjuden. Jag känner mig lite stackars och förbisedd.
Tack gode gud för Kajsa, annars hade jag nog blivit galen.

Det blev inget med jobbet på systemet, men kanske till sommaren. Han ville behålla min cv iaf... Gaaah! Ge mig jobb!!! Så fick jag veta idag att smideskursen blev framflyttad  typ 2 veckor så jag kan inte ens smida. Livet suger lite just nu... Känns meningslöst...

Aja, jag ska väl sluta klaga, men ibland får man känna sig stackars!

Hejdå
/Fröken Tvättbjörn

Elvaochenhalv

Värt att nämnas: Det här är min första alla hjärtansdag som singel sen jag var 14. Spännande va?

Elva- 100214

Idag är det alla hjärtans dag! Grattis!

Jag har fått låna en hel massa filmer av Felix pojkvän Alex. Nu kan man ju tro att Felix och Alex är ett homosexuellt par, men så är icke fallet. Felix är nämligen en tjej vid namn Ida. Tyvärr har jag glömt bort den oerhört intressanta och roliga historien om varför jag kallar henne Felix, men den är nog som sagt jättespännande.
Any who, jag har börjat titta på filmerna, och jag började då med "Ed Wood".
Jag antar att jag förväntade mig mer av den eftersom Kajsa satt bredvid hela tiden och sa att det skar i hennes hjärta hela tiden och att det var så synd om dom. Jag tror att det tog bort känslan av att det faktiskt var synd om dom. Ja, Kajsa, jag lägger aaaaall skuld på dig! Fast egentligen inte.
Jag tyckte inte att den var dålig, kanske jag skulle tillägga, bara inte så bra som jag trodde! Sen hade jag lite svårt att förstå att det faktiskt hade hänt på riktigt. Allt kändes så fiction på något sätt, men jag antar att det är därför man har gjort en film om hans liv.

Jag köpte iaf en till sån där tröja som jag skrev om i förra inlägget. En grå. Jag ville ha en blå, men det finns bara i XS och XL och jag skulle vilja påstå att jag är är någonstans mellan de storlekarna!
Jag ska försöka lägga upp bilder nån gång på mina grejer som jag gör. Jag ser ju så mycket fina bloggar där folk lägger upp bilder på sina kläder och på saker dom har gjort. Jag får helt enkelt skärpa mig lite och skaffa en kamera... och en fungerande dator.
Men nu börjar min lånade tid vid systers dator ta slut så nu måste jag sluta skriva. Tur att jag just fick slut på intressanta ämnen! Pehw!

Tills vidare!
/Fröken Tvättbjörn



Tio- 100212

Jag vill ju inte säga fööör mycket, men det finns en liten chans att fröken Tvättbjörn får sig en mandolin+ mandolinlektioner i tidig födelsedagspresent! Lyckan skulle vara total, för er som inte förstår det! Detta gör att jag är ett steg närmare att faktiskt få spela klezmer och annan rolig musik. Jag höll i en framtida bäbis idag, och det kändes helt rätt. Den vill till mig och jag ville ha den! Jag bara kände hur det spratt i fingrarna för att få lära mig. Det vore helt underbart!

För övrigt hittade jag en underbar tröja idag för 49kr. Jag ska gå tillbaka imorron och köpa två till tänkte jag. Min garderob är oroväckande lik en seriefigurs. Flera likadana tishor i olika färger. Lite pinigt faktiskt...

Ikväll ska jag till min fina Felix och träffa hennes ökenråttor och titta på film. Det ska bli supermysigt! Så ska jag sticka ett par sockor åt henne och laga hennes vantar som har gått sönder lite. Det blir toppen.


Tills vidare!
/Fröken Tvättbjörn

Nio- 100210

Idag blev jag sjukt sugen på ett glas rödvin och en cigg... Jag röker ju inte ens.
Jag tror det var någon slags framtidsdröm om sommaren. Att få dricka vin med vänner, att grilla och bada och att få åka till Gotland! Fy fan vad den här sommaren ska bli bra!
Jag längtar redan!

Kramkalas!
/Fröken Tvättbjörn

Åtta

Så, idag har jag lämnat in min älskade dator. Killen i kassan var snäll och skickade iväg den på reparation fast han inte kunde hitta några fel på den, förutom att den är dödsseg.
Nu har jag försökt förhandla med min syster om att få ca 1 timmes datortid vid hennes dator om dagen. Hon blev jättearg och tyckte att jag kunde använda datorn som sitter vid tv:n som saknar alla ad:s och sånt som behövs för att komma in på de vanliga sidorna. Den är för gammal för youtube! Det säger en hel del!
Till slut gick hon med på att jag får sitta "en stund" om jag måste.
Man kan tillägga att min syster spenderar 90% av sin vakna tid vid datorn, utan att egentligen föra något. De resterande 10% spelar hon tv-spel eller äter. Det här är INTE en underdrift!

Anywho, idag spelade Kajsa och jag badminton i en timme, det var kul. Jag utklassade Kajsa totalt genom att vinna alla matcher utom en, där jag faktiskt inte höll räkningen. Jag är inte ens helt säker på att hon faktiskt vann den, men jag låter henne ha den vinsten. Jag är snäll!

Jag har fortfarande inte hört nåt från jobbet, det känns lite jobbigt. Men jag hoppas på det bästa.
Vissa bokstäver kommer att ramla bort den närmsta tiden då min syster slår så hårt på sina tangenter att dom inte riktigt reagerar på vanlig beröring. Sorry för det.
Nu orkar jag inte skriva mer!

Hej då!
/Fröken Tvättbjörn

Sju

Oki... Först och främst: Jag trampade just i kanindiaré!
Min systers kanin är lite till åren och mår inte så jättebra i magen alltid, och just idag, när jag hade mina nya fina strumpor på mig, bestämde han sig för att bajsa lite precis där jag skulle gå.
Jag märkte bara att det var lite klibbigt under strumpan så jag började pilla lite i tron om att det kunde vara ris, men icke! Bajs! Och det stank! Jävla kanin!

För övrigt drömde jag att jag köpte en häst, vilket kändes väldigt sjukt då jag är livrädd för hästar.
Min syster och jag skulle ha den tillsammans, och pappa skulle vakta den genom att sova i skogen på en ravin. Sen visade det sig att precis nedanför ravinen var det en ingång till en klubb som jag hade blivit inbjuden till av en demon. Väl inne förvandlades jag till en kille och jag hade i uppdrag att stöta på en annan kille för att få nästa uppgift. Sen vaknade jag.

Ikväll ska Kajsa och jag och titta på Avatar. Jag har sjukt låga förväntningar och jag tror att den kommer vara asdålig, men jag måste ju se den för att få dissa den på riktigt, för sånna är reglerna!
Eftersom min dator har dött så kan det dröja lite innan jag kan lägga upp nåra bilder på mina olika pyssel.
Jag har precis avslutat ett par sockor som blev för små. Eller, den första blev för liten med för liten häl, och då var jag ju tvungen att göra den andra likadan. Så jag gav bort dom till min mor. Hoppas hon får användning för dom!
Jag har börjat med ett jätteroligt garn som är spräckligtm, typ. Sockorna blir mycket mer levande och roligare att sticka. Jag försöker även testa om det blir bättre om man stickar lite lösare, vilket jag tror det blir.
Jag ska försöka ta kort sen med systers kamera och lägga upp, samt skaffa nya bilder på mitt smide.

Tills vidare!
/Fröken Tvättbjörn

Sex- Eller "Min dator hatar mig"

Sååå... Då har min fina(jävla idiot) dator dött igen. Utan någon som helst anledning även denna gång. Det jobbigaste är nästan att jag hade laddat hem 90% av Skins. This sucks!
Nu måste jag lämna in den på riktigt=(

För övrigt fick jag den bästa dissen på länge idag!
Jag pratade i telefon med Adde och intresserade honom som vanligt med historier från mitt spännande liv, denna gång om min dagisfröken Wally. När vi gick på dagis kallade vi henne för Rally-Wally för att det rimmade så bra, och eftersom det var så kul på den tiden bestämde jag ig för att återuppliva skämtet.
Jag: GoKart-Wally= GoKart-Rally! Höhöhö
Adde: *Blåser lite i luren och låter som en uggla*
Jag: Vad gör du för lustiga små ljud?
Adde: Ja, inte skrattar jag iaf!
Jag tyckte det var en väldigt rolig diss!

Men nu ska jag klä på mig lite och sen bli det filmkväll hos herrarna Kalle och Stefan.

Dusty Wineyard!
/Fröken Tvättbjörn

Fem- Eller "Pulp Fiction"

Om jag fick vara en assöt, fransk tjej så skulle jag lätt vara det! Fabianne är ju så sjuuuukt söt! Man vill ju bara äta upp henne!
Jag är lite avis.



Katt med tass!
/Fröken Tvättbjörn

Fyra- Eller "Mitt dumma schampoo"

Oki. Jag är inte direkt en sån som lågger jättemycket tid på märkesgrejer. Jag bryr mig inte riktigt vart mina byxor kommer från, eller om mitt smink är det dyraste. Det är helt enkelt inte viktigt för mig. En sak som jag dock tycker är lite viktigt, eller snarare mysigt, är när mitt hår luktar gott!
Jag hade ett favvisschampoo, Schwartzkopf för tort hår. Det enda problemet var att jag faktiskt inte har tort hår, utan att mitt hår snarare behöver tvättas varje dag för att det blir fett under natten. Detta gjorde att jag var tvungen att sluta med mitt älskade schampoo(jag älskade det så mycket att jag brukade ligga och snosa på håret och känna mig lite kär) och börja med ett annat för normalt hår. Problemet är bara att mitt hår luktar ju inte så där härligt kärlek som det brukade lukta, utan nu luktar det bara trök. Det blir inte heller sådär lysande fint och lent som det blev av det andra.
Nu är ju frågan: Vad är viktigast? Att jag slipper tvätta håret varje dag, eller att mitt hår luktar så jag blir kär.
Själv föredrar jag ju att vara kär...
Jag är lite fånig och blir lätt kär i saker, som mitt schampoo eller en hudkräm. Men jag gillar faktiskt det hos mig själv! Att kunna bli kär i vardagssaker som gör en lycklig. Det är en bra egenskap tror jag!
Men nu ska jag sluta svamla och göra mig fin. Ska upp på stan och träffa Nina. Vi ska hyra film och testa på historisk fäktning! Det verkar jättecoolt, men jag är ju så sjukt feg så jag kommer nog inte riktigt våga>.<

Tills Vidare!
/Fröken Tvättbjörn

Tre

Ja, jag veeeet, tre inlägg utan något vettigt innehåll alls på en och samma dag är inte helt oki, men jag är lite nykär i bloggen!

Jag ville välan mest säga att om man hittar den här och vill kolla min gamla så finns den på Scarling.blogg.se. Den är lite kul tycker jag själv:D

Sen måste jag ju säga att dagens låt helt klart är Sonny J- Hansfree(If you hold my hand)


Tills vidare
/Fröken Tvättbjörn

Två- Eller "Första proteinen"

Gud!
Jag har precis ätit 100g protein, närmare bestämt en bit lax. De som känner mig vet att lax är min absoluta favvis, utom kanske avokado. Det var verkligen dödsgott! Men nu är jag proppmätt och vill mest bara få ut det ur magen igen, vilket är jättekonstigt.
Men nu är det iaf gjort. Upptrappningen, here i come!

So long!
/Fröken Tvättbjörn

Ett- Eller "Välkommen!"

Hej!
Välkommen till min nya blogg! Jag tänkte att den här bloggen skulle handla lite mer om mitt pyssel av olika slag, och självklart om mitt oerhört intressanta liv.

Idag vad jag på arbetsintervjuv. Jag tycker att det gick väldigt bra och att Håkan och jag kom mycket bra överrens! Jag hoppas verkligen att det här leder till ett jobb så jag slipper gå till Arbetsförnedringen igen. En gång räcker gott och väl! Plus att jag vill slippa prata med Arga Tanten om en sån där jobbcoach igen, för jag vill inte ha en!

För övrigt går det rätt bra med min diet. Jag har gått ner 6,5 kg hittills och idag ska jag börja lägga till proteiner så jag kan börja träna mer. Det ska bli skönt att få röra sig mer nu!

Kanske lägger upp lite bilder på mitt smide under kvällen, om jag orkar;)

Tills vidare
// Fröken Tvättbjörn

RSS 2.0