Åttio- IKEA

Jag och IKEA-ljus kommer helt enkelt inte överrens!
Jag köpte en hel del IKEA-ljus innan jag flyttade till Malung för drygt ett år sedan. När jag väl kom dit fick jag veta att det var eldförbud på rummen, och eftersom jag är galet lydig och alltid rädd för att göra fel så eldade jag inte mina ljus. I höstas när jag äntligen packade upp mina saker(med utbyggnaden har det inte riktigt funnits plats för alla saker så det har inte varit någon idé att packa upp dem) hittade jag alla mina ljus. Jag började genast elda dem.
Så en dag satt jag i biblioteket, som är en förlängning av mitt rum, och läste min kurslitteratur när jag hörde en smäll! Jag sprang in i mitt rum och såg att ett av mina IKEA-ljus hade spruckit i flera bitar och fortfarande brann. Jag släckte det och blev lite ledsen, men har inte tänkte så mycket mer på det.

Ikväll satt jag, oanande, och varvade pluggande med lite youtubeklipp. Jag hade precis hittat ett nytt Malungs-ljus och börjat elda. Jag sitter som bäst och tittar på mitt lilla klipp när jag märker att det är något underligt med mitt ljus. Jag tar mig en närmare titt och inser att det är 5 tvestjärtar i mitt ljus! I MITT LJUS!!!! De sitter på insidan va glaset!!! Hur tusan har de kommit dit?!
Eftersom jag inte är någon störra djurvän när det gäller insekter, särskilt inte tvestjärtar tänker jag sitta här och gotta mit åt att de jävlarna kommer brinna upp. BURN, TVESTJÄRT, BURN!!!!!!!

Nattliga hälsningar
/En känslomässigt förvirrad Fröken Tvättbjörn

Sjuttionio

Inatt drömde jag en dröm. Jag drömde att jag var död.
Jag var död och jag var fast i ett gammalt hus. American horror story much?
Jag minns att jag var rätt ledsen över att jag var död, men det kändes inte så farligt för jag visste att jag skulle "leva" för alltid nu.
Jag lekte kurragömma med andra döda barn i huset, och jag minns att Tate var där. Det var definitivt sommar. Jag tror att min familj var någonstans i närheten också.
Det var en underlig dröm, men det har aldrig varit så trevligt att vara död! Och det är lite småmysigt att få små flashbacks från en så behaglig dröm.

Mina drömmar är väldigt ofta filmiska. I den här drömmen vet jag att det var sommar när jag mådde bra och lekte och hade kul, men när jag i början av drömmen var rädd och lite ledsen var det mörkt och höstaktigt. Alla mina drömmar skulle bli bra filmer, det är jag helt hundra på!

Sössa sött
/Fröken Tvättbjörn

RSS 2.0