Sjuttiotre- Smink och England

Jag är hemma på sportlov just nu, och eftersom jag faktiskt har en förmiddag helt för mig själv idag väljer jag att spendera den framför datorn.
Jag sitter mest och tittar på sminktutorials på youtube. En klar favvis är pixiwoo, dels för att det är två supersöta tjejer som är bra på smink och dels för att de är från brittanien! Hur kan man inte älska att titta på fint smink och lyssna på fint språk på samma gång?
Den enda nackdelen med dessa tutorials är att de verkligen får mig att sakna England... Jag vill inget hellre just nu än att bara flyga iväg till Brighton eller varför inte till Skottland? Jag vill gå på primark, jag vill gå på star bucks, jag vill titta på fina hus och åka runt massor! Gaaaah! Saknaden är gigantisk.
Igår pratade Cila och jag dessutom om att åka på en weekend i höst till de brittiska öarna, och jag är så sjukt pepp på det. Helst skulle jag vilja göra det nu...
Jag är även lite inne på att söka, via Göteborgs uni, engelska a i Sussex(stavas?). Då kan man "Göra en Kajsa" och bo i Brighton och pendla de dagar man har lektioner. Det är ju så himlans fint!!!!

Mitt huvud snurrar av alla planer för framtiden. Jag har ju alltid sagt att jag vill plugga i England, och eftersom jag var den enda som inte gick ut gymnasiet som jag skulle så fick jag snällt stanna kvar i Sverige när alla mina vänner flyttade till England för att jobba. Alla kom tillbaka innan jag hann flytta dit, och jag vill ju helst inte flytta helt själv, men måste man så måste man.
Jag hatar beslut!!!!

Nu tänker jag gå och ha lite framtidsångest och dricka te!
Adjö!
/Fröken Tvättbjörn

RSS 2.0